Ferien juli 2017

Kulinarisk Sydfyn 2017

Hej Vinvenner

Velkommen til Jes`s blog. Her finder du nogle af mine små historier om vin og mad, mine rejser til Italien, samt oplevelser jeg har med at være en italiensk talende vinimportør i Danmark.

Vi (min kone og jeg) har netop været til Europa`s største fødevaremarked, Kulinarisk Sydfyn i Svendborg. Det var 3. gang vi var med, og vi blev rigtig godt taget imod. Den daglige leder Mikael og det hårdt arbejdende personale, havde gjort et stort stykke arbejde for os udstillere og ikke mindst for de ca. 15000 besøgende som kom til markedet. Stor ros til alle hos Kulinarisk Sydfyn og tak til alle gæster som kom forbi vores stand, det var skønt at se nye som gamle kendinge. Vi ses igen d. 23-24 Juni 2018;-)

Vores stand var velbesøgt og vinene blev rigtig flot modtaget. I år havde vi flere nyheder med, bl.a. Elio IGT 2013, PaCo IGT 2013 begge fra Paolo Cottini i Valpolicella, Gallileo Sangiovese Riserva DOC 2013 fra Guerrieri i Marche og Ponte de la Tor IGT 2012  fra Azienda agricola Aldrighetti. Flere af de nævnte vine var udsolgte om søndagen. Vi er fulde af taknemmelig over det flotte salg.

Her under ses et billede af Elio IGT, også som magnum, samt et par stemnings billeder fra et par festlige dage i Svenborg. Følg med på Fiordivino`s  Facebook side, hvor jeg hver gang  lægger linket op til Jes`s blog.

Vinhilsen Jes