• Hvem er vi?

Passionen er drivkraften bag Fiordivino, det gælder både for vinen, maden, kulturen og menneskene i dette skønne land ITALIEN. I 2009, var jeg på sprogskole og boede privat hos en familie i Firenze, siden da har jeg haft Italien som min store interesse. Der fik jeg muligheden for, at komme helt ind under huden på Italien og italienerne samt deres passion for mad og vin.De taler om mad og vin som vi andre taler om vejret – hele tiden. Gennem italienske venner fik jeg skabt mine første kontakter. De kender de små familie drevene vinproducenter som man ellers ikke hører om, hvor økologi og kvalitet og respekt for naturen er i højsædet. Mange af vores vine er dyrket økologiske selvom de ikke er certificeret.

– Jeg rejser selv til Italien for at besøge og tale med vinbønderne,det hele er lidt nemmere, når man taler sproget.Sortimentet har jeg fundet under mine rejser rundt i Italien, men søger stadig efter flere dygtige og passionrede producenter som laver vin med hænderne og med hjertet.

– Mit mål er, at levere italienske kvalitets vine til fornuftige og rimelige priser, så alle kan være med,samt at bringe en lille del af Italien ud til dig.